Alle vakantiehuizen met laadpaal

Alle vakantiehuizen met een laadpaal in Europa

Doordat het aantal elektrische auto’s in Europa snel toeneemt, neemt de vraag naar vakantiehuizen met een oplaadpunt voor elektrische auto’s ook toe. Het is natuurlijk heerlijk om, nadat je met je elektrische auto op vakantie bent gegaan en de route onderweg hebt afgelegd, aan te komen bij je vakantiehuis met laadpaal. Dat is het nieuwe vakantiegeluk en zorgt voor ontspanning tijdens je vakantie. De populaire vakantielanden voor Nederlanders spelen steeds beter in op deze nieuwe behoefte en zo zie je op de kaart al meer dan 2.000 vakantiehuizen met een oplaadpunt voor je elektrische auto.

Bepaal hoe jij het liefste zoekt voor je vakantiehuis en zoek eenvoudig via deze pagina. We hebben alle vakantiehuizen in de kaart opgenomen en onderaan de pagina bekijk je per land het aantal vakantiehuizen met een oplaadpunt.

Alle vakantiehuizen met laadpaal in Europa op een kaart

Bekijk het overzicht van vakantiehuizen met laadpaal per land

Weet je al naar welk land je op vakantie wil gaan en ben je specifiek op zoek? Bekijk hieronder per vakantieland het aantal vakantiehuizen met een laadpaal.

Bekijk verschillende de verschillende aanbieders

Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen op de mooiste locaties in Nederland én in het buitenland. Heerlijk om even lekker tot rust te komen. Kies uit de mooiste Tiny houses, boshutten of boomhutten. Vergelijk gemakkelijk op de kaart.

Roompot

Kies uit een van de vele vakantiehuizen en accommodaties van Roompot op steeds meer vakantieparken kun je gemakkelijk je elektrische auto opladen tijdens je vakantie. Er is zoveel aanbod, de keuze is reuze!

Landal GreenParks

Landal vakantiehuizen hebben op steeds meer locaties een laadpalen voor elektrische auto’s. Landal vakantieparken staan garant voor ruime huisjes en veel groen zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie of weekend weg.

Ardoer vakantieparken

In Nederland zijn de vakantieparken van Ardoer een begrip voor iedereen die een relaxte en fijne vakantie wil hebben. Bij Ardoer kun je zelf kiezen wat voor type accommodatie je boekt. Kies voor boomvilla’s, safarilodges, woonboten of gewoon een vakantiehuis.

TopParken

In Nederland zijn steeds meer TopParken vakantieparken te vinden. Bij TopParken kun je terecht voor de meest uiteenlopende vakantiehuizen. Van tiny houses tot aan luxe chalets met een eigen bubbelbad. Extra fijn: er zijn laadpalen voor je EV.

RCN vakantieparken

Bij RCN vakantieparken zijn meer en meer laadpalen voor elektrische auto’s te vinden. Dat is ideaal voor een ontspannen vakantie in eigen land. RCN vakantieparken bieden leuke huisjes en natuurrijke omgevingen voor een ontspannen vakantie in Nederland.

Center Parcs

Wie kent de fijne vakantieparken van Center Parcs Center Parcs niet? Lekker even weg, genieten van de tropische zwemparadijzen en écht even tijd om samen te zijn. Vanaf nu geniet je extra doordat er steeds vaker laadpalen zijn bij Center Parcs.

EuroParcs

Wil je zeker weten dat je kunt vinden wat je zoekt voor je vakantie, dan begin je bij EuroParcs, want met de unieke parken, scherpe prijzen én laadpalen op de EuroParcs kun je altijd een vakantiehuis vinden waar jij een topvakantie gaat beleven.

FranceComfort

Naar Frankrijk op vakantie met je elektrische auto met de zekerheid dat je op kunt laden? Kies dan voor FranceComfort. Bij FranceComfort heb je het voordeel van Nederlandstalige teams tijdens je vakantie in Frankrijk.