6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantie

6 x leuke vakantiehuizen met laadpaal voor de herfstvakantie

Ben jij op zoek naar een heerlijk vakantiehuis voor de herfstvakantie? Wij hebben alvast een selectie gemaakt met 6 vakantiewoningen (met laadpaal bij de accommodatie), zodat je direct kunt beginnen met vergelijken en boeken. Daarna kun je alvast beginnen met je te verheugen op een vakantie om nooit te vergeten.

Bekijk ook: Alle vakantiehuizen met laadpaal in Nederland.

Z’AND heeft prachtige vakantieaccommodaties in Zeeland, die allemaal over de zee uitkijken en dicht bij het strand liggen. Dé perfecte locatie voor een herfstvakantie die je volledig in kunt delen zoals jij zelf wilt. Ga je ’s morgensvroeg strandjutten of kies je een uitgebreid ontbijt in je bungalow terwijl je uitkijkt over de hoge golven die uiteenvallen op het strand? Of ben je echt moedig en neem je zelf je zwemkleding mee voor het moment waarop de zee rustig is? Z’AND heeft daarnaast tal van aanbiedingen voor de herfstvakantie. Dit betekent ook dat je er op tijd bij moet zijn, want deze vakantiewoningen zijn bijzonder populair, zeker met het herfstvoordeel.

Z’AND villas met laadpaal

Weet je tijdens de herfstvakantie ook af en toe niet meer wanneer je naar binnen of juist buiten wilt? Dan is Brinckerduyn ook een aanrader, dat zo ongeveer aan de andere kant van Nederland ligt. In de Friese natuur vind je bijzonder comfortabele vakantiewoningen, met sauna en zelfs een (optioneel) verwarmd zwembad om helemaal lekker bij te komen van die herfstwandeling die achteraf gezien toch nét iets te lang was. Bij Brinckerduyn draait alles om de perfecte balans tussen binnen en buiten en is vooral veel aandacht voor wellness. Kies je voor deze vakantiewoningen, dan kom je geïnspireerd en uitgerust terug thuis na je vakantie.

Brinckerduyn vakantiehuis met laadpaal

Beerze Bulten, meervoudig prijswinnaar, heeft met de Wikkelhouse XL een nieuwe, duurzame accommodatie opgezet om je herfstvakantie een gouden randje te geven. Deze vakantiewoning is voorzien van alle gemakken en faciliteiten inclusief zeer goede WiFi. Tegelijkertijd is er meer dan genoeg op het park te doen tijdens de herfstvakantie, want hier vind je een complete bowlingbaan, beautysalon en een brasserie met een terras waar je heerlijk kunt genieten van een biertje in de herfstzon.

Beerze Bulten Wikkelhouse XL met laadpaal

Van Beerze naar de Veluwe, hier kun je in Garderen een rustig vakantiepark vinden met fijne vakantiewoningen waar comfort en privacy hoog in het vaandel staan. Ook deze locatie biedt bijzonder veel voor binnen én buiten, waaronder een compleet Klimbos, het Speulderbos naast het park en meer dan genoeg te doen en vinden op het terrein van Resort Veluwe zelf. Wil je je herfstvakantie nóg leuker maken? Dan kun je kiezen voor een vakantiehuis met sauna of hottub. Het restaurant op het park is heel het jaar geopend; ideaal als je geen zin hebt om te koken tijdens de vakantie.

We trekken nog verder zuidelijk om in Brabant aan te komen, waar Sandberghe ligt dat werkelijk alles heeft wat je nodig kunt hebben tijdens je herfstvakantie. Niet alleen is hier meer dan 500 hectare natuur om te ontdekken, de hoogste stuifduin van Europa ligt hier ook nog eens in de buurt, net als het indrukwekkende natuurgebied De Maashorst. Op dit park in Uden vind je uiteenlopende vakantiewoningen, met jacuzzi’s, hottubs of tal van andere bijzonderheden om er een heerlijk vakantieverblijf van te maken. Kies vooral wat jij zelf wilt én let op de ligging wanneer je veel activiteiten wilt gaan doen op het park.

Sandberghe vakantiepark met laadpaal

Twentse gastvrijheid, vakantiehuisjes met wellness en zelfs een complete hottub om met een lekker glaasje de kleurrijke natuur om je heen te bewonderen, samen met je partner. Bij Mölke vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige herfstvakantie, zoals een binnenspeeltuin en overdekt zwembad, zodat de kinderen zich ook bij regenachtig weer prima kunnen vermaken. Het restaurant is overigens heel het jaar door geopend, dus je hoeft zelf niet achter de potten en pannen te staan tijdens je welverdiende vakantie.

Interessant: Vakantiehuizen met een oplaadpunt steeds populairder.

Vakantiepark Mölke met laadpaal voor elektrische auto