Vakantiehuis met laadpaal in Spanje

Vakantiehuis met laadpaal in Spanje

In Spanje smaakt de sangria altijd het lekkerste…aan de rand van je eigen zwembad terwijl je geniet van de tapas nadat je net een siësta hebt gehouden. Vakantie in Spanje staat gegarandeerd voor genieten en ontspannen. Zeker wanneer je met je elektrische auto naar Spanje op vakantie gaat en een vakantiehuis met laadpaal boekt.

De Spaanse kust is eigenlijk altijd erg populair bij de Nederlandse vakantiegangers en je vindt er dus ook veel mooie vakantiehuizen waar je met je gezin of zelfs met meerdere gezinnen kunt genieten van de vakantie. Met je elektrische auto op de oprit aan een laadpaal is het extra genieten van de Spaanse zon, want wanneer je zin hebt trek je de laadkabel eruit en ga je even naar een van die leuke Spaanse dorpjes aan de kust.

In Spanje is elektrisch rijden nog niet zo mainstream als hier en daarom is het erg prettig als je een vakantievilla, appartement of vakantiehuis met laadpaal boekt. Je weet dan namelijk zeker dat je altijd een oplaadpunt hebt voor je elektrische auto. Dat scheelt weer rondjes rijden door het dorp op zoek naar een publieke laadpaal en nadat je daar aangekoppeld bent door de bloedhitte van de Spaanse middagzon naar huis lopen. Vakantie is de tijd van het jaar dat je jezelf niet druk wil maken over de actieradius van je elektrische auto dus doe jezelf een plezier en boek een vakantiehuis met laadpaal.

We hebben de mooiste vakantievilla’s met een laadpaal in Spanje al op een rij gezet voor je en op de kaart van Spanje zoek, vergelijk en boek je gemakkelijk het ideale vakantiehuis voor je vakantie in Spanje.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

Een selectie van de mooiste vakantiehuizen met laadpaal in Spanje

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal