Over ons

Met vakantiehuismetlaadpaal.nl kun je zorgeloos een vakantiehuis huren. Wij hebben alle vakantiehuizen met een oplaadpunt voor je in kaart gebracht omdat we geloven dat het op vakantie gaan met een elektrische auto leuk is en gemakkelijk moet zijn. We houden het groeiende aanbod van vakantiehuizen met een laadpaal constant in de gaten en voegen steeds nieuwe woningen toe aan de website. Op dit moment hebben we meer dan 2.000 vakantiehuizen met laadpaal in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en andere landen in Europa op de website staan om uit te kiezen.

Over ons - vakantiehuis met laadpaal

Achtergrond

Begin 2021 zijn we begonnen met het in kaart brengen van alle vakantiehuizen met een laadpaal met als doel vakanties met een elektrische auto makkelijker te maken. Met de informatie op onze website richten we ons op de snelgroeiende groep vakantiegangers die in het bezit zijn van een elektrische auto. Volgens ons is het nog onvoldoende duidelijk waar je in Europa je elektrische auto op kunt laden. Het aantal publieke laadpalen neemt snel toe in verschillende populaire vakantielanden, maar om optimaal van je vakantie te genieten wil je gedoe en laadstress voorkomen…dat is exact waarom deze website zijn gestart. Wij willen vakantiegangers met een elektrische auto op weg helpen om Europa te ontdekken. Op de website staan zoveel mogelijk vakantiehuizen met een laadpaal en op het blog inspireren we je met reistips, nieuws en leuke weetjes.

Boek direct bij de aanbieder - Vakantiehuis met laadpaal

Boek direct online tegen de beste prijs

We hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt om je vakantiehuis te boeken. Doordat we steeds de prijzen vergelijken van de verschillende aanbieders bieden we de beste prijzen aan op onze website. Voor het afronden van de boeking van je vakantiehuis linken we je door naar de aanbieder zodat je direct bij de aanbieder boekt.

Contact - Vakantiehuis met laadpaal

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze website of over de vakantiehuizen op de website? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contactpagina en we reageren zo snel mogelijk op je vraag. Zo kun jij weer snel verder met het plannen van je vakantie met je elektrische auto. 

Vakantiehuis met laadpaal

Vakantiehuis met laadpaal toevoegen

Wil jij graag je vakantiehuis toevoegen op de website? Het is belangrijk dat alle vakantiehuizen wel een oplaadpunt voor elektrische auto’s hebben, dus wanneer je dit niet hebt dan kunnen we je helaas niet toevoegen. Beschikt jouw vakantie accommodatie over een mogelijkheid om een elektrische auto op te laden? Neem dan contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden voor het toevoegen van je woning.