4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal

4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal

De zoektocht naar een fijn huis voor de vakantie kan soms best wel wat tijd in beslag nemen. Stiekem surf je eindeloos veel websites langs om het aanbod te vergelijken en de foto’s te bekijken. Helaas laat niet iedere website duidelijk zien of het vakantiehuis dat jij op het oog hebt ook daadwerkelijk een oplaadpunt voor je elektrische auto heeft. Om je te helpen met het boeken van de ideale vakantie hebben we 4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal op een rij gezet.

Maak het jezelf makkelijk en zoek via onze selectie

Voordat je opties kunt vergelijken, heb je een selectie nodig van alle vakantiehuizen met een laadpaal. Het opzoeken van de verschillende huizen in het land waar je naar toe op vakantie wil gaan kan veel werk zijn. Kies voor gemak en gebruik onze selectie van vakantiehuizen met een oplaadpunt, zo zoek je gemakkelijk via een kaart of kun je alvast inspiratie opdoen met de verschillende vakantiehuizen op de website. Op onze website vind je interessante, bijzondere en aantrekkelijke vakantiehuizen met een laadpaal, zodat je direct kunt vergelijken en boeken.

Zoek via Vakantiehuis met laadpaal

Check of er daadwerkelijk een laadpaal aanwezig is

Staat er in de beschrijving dat het vakantiehuisje een laadpaal heeft, dan wil dat niet altijd zeggen dat dit ook altijd daadwerkelijk het geval is. Soms wordt de publieke laadpaal een straat verderop ‘gebruikt’ om het vakantiehuisje interessanter te maken. Daarom is het verstandig om zelf even te kijken of je daadwerkelijk een laadpaal kunt vinden, bijvoorbeeld door op Google Maps te zoeken. Je kunt ook kijken op Chargemap. Zie je hier echter géén laadpaal bij de accommodatie staan, dan betekent dit niet automatisch dat er geen laadpaal is. Wanneer de laadpaal uitsluitend privé aangeboden wordt, komt deze vaak niet op Google Maps of Chargemap te staan. Wordt de laadpaal niet uitsluitend privé aangeboden, dan wordt deze in nagenoeg alle gevallen wel weergegeven en weet je zeker dat je vakantiehuis een laadpaal heeft.

Vergelijk om de beste prijs te krijgen

Veel van de vakantiehuizen met laadpaal worden aangeboden op meerdere websites. Dat kan vervelend zijn tijdens het zoeken naar de mooiste vakantievilla, maar is tegelijkertijd in jouw voordeel. De prijzen zijn namelijk niet altijd gelijk op alle platformen en websites. Het kan zomaar zo zijn dat Booking.com en AirBnB hetzelfde vakantiehuis op de site hebben staan, met een paar tientjes verschil (of nog meer) per nacht. Dit heeft te maken met tal van factoren, maar wat voor jou belangrijk is, is weten dat het vergelijken van vakantiehuizen op verschillende websites zeker lonend kan zijn!

Vergelijk vakantiehuizen op Booking.com & AirBnB voor de beste prijs

Vroegboeken geeft je vaak de beste deal!

Vroegboeken is dé manier om een goede deal te krijgen, aangezien de prijzen dan vaak het laagst zijn en je leuke aanbiedingen tegenkomt. Er is echter nog een ander voordeel dat minstens zo belangrijk is. Boek je op tijd, dan weet je zeker dat je het vakantiehuis met laadpaal kunt vinden dat aan al je eisen voldoet én dat deze beschikbaar is op het moment dat jij hier de vakantie door wilt brengen. Wacht dus niet te lang en boek zo vroeg mogelijk je vakantiewoning met laadpaal, zodat je de beste prijs en de beste optie kunt krijgen voor een geweldige vakantie.

Inspiratie: 6 vakantiehuizen met een laadpaal in Nederland voor de herfstvakantie.