Vakantiehuis met laadpaal Oostenrijk

Vakantiehuis met laadpaal in Oostenrijk

Op vakantie naar Oostenrijk is zowel in de zomer als voor de wintersport erg populair. Met je elektrische auto is het ook erg fijn op vakantie te gaan naar Oostenrijk, want je legt het merendeel van je vakantieroute door Duitsland af en daarmee weet je zeker dat er veel laadpalen onderweg zijn. Eenmaal in Oostenrijk aangekomen kun je vervolgens eenvoudig bij je eigen vakantiehuis met laadpaal opladen.

Geniet van de prachtige gebieden in Oostenrijk: wat dacht je van het mooie Salzburgerland of  het beroemde dorpje Hallstatt? Op zoek naar een lekker wintersporthuis met een oplaadpunt voor je elektrische auto…ook geen probleem. Oostenrijk zet vol in op elektrisch rijden en vele vakantiehuizen hebben daarom al een oplaadpunt voor je elektrische auto. Dat is pas echt lekker ontspannen wanneer je in de sauna van je eigen vakantiehuis zit.

In de zomer is Oostenrijk erg populair voor de actieve vakantiegangers. Fietsen, wandelen, hiken en watersporten. Het is allemaal te vinden in het veelzijdige vakantieland Oostenrijk. De vakantiehuizen in Oostenrijk voelen eigenlijk altijd direct aan als een ’thuis’ doordat de huizen vaak van binnen zijn afgewerkt met dat gezellige hout en dat zorgt voor sfeer en een huiselijk gevoel. Openhaard aan, lekker op je sloffen of blote voeten door huis lopen en ’s avonds heerlijk koken in de open-livingkeuken of op de kemado barbecue buiten op het terras.

Voor een heerlijke vakantie waarbij je echt even je batterij op kunt laden is Oostenrijk absoluut een aanrader. Bekijk de selectie vakantiehuizen met een laadpaal voor inspiratie of kies je vakantiehuis op de kaart van Oostenrijk.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

Een selectie van de mooiste vakantiehuizen met laadpaal in Oostenrijk

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal