7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in Nederland

7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in Nederland

Vakantie in Nederland is de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Meer en meer mensen kiezen voor een vakantie of een lang weekend weg in Nederland en ontdekken de vele prachtige plekken. Met je elektrische auto is het binnen Nederland heerlijk om vakantie te vieren, want je weet eigenlijk bijna 100% zeker dat je altijd je auto op kunt laden. Maar het blijft natuurlijk fijn om een vakantiehuis met een oplaadpunt te boeken. Speciaal om je op weg te helpen met het maken van keuzes voor je vakantie, hebben wij de 7 leukste vakantiehuizen met laadpaal in Nederland op een rij gezet.

Bekijk ook: Alle vakantiehuizen met laadpaal in Nederland.

Midden in het leukste deel van Zeeland staan deze mooie en leuke vakantiehuizen. Op het vakantiepark van Landal Duinpark ’t hof staan vele mooie en typisch Nederlandse vakantiehuizen. Hier kun je gemakkelijk je elektrische auto opladen bij je vakantiehuis en op die manier extra genieten van je vakantie. Geniet van de vrijheid om lekker te koken in je eigen vakantiehuis en om heerlijk buiten te eten en te leven tijdens je vakantie. Doordat de vakantiehuizen op een vakantiepark liggen, maak je gemakkelijk gebruik van de faciliteiten zoals de bowlingbaan en het buitenzwembad. Vooral het buitenzwembad is heerlijk om tijdens je vakantie geen kind aan de kinderen te hebben.

Landal Duinpark 't Hof van Haamstede - Nederland

Geniet van je vakantie midden op de mooie Utrechtse Heuvelrug in Doorn. Vakantiehuis Klein Dubbelland ligt in Doorn en is van alle gemakken voorzien. Natuurlijk is het mogelijk om je elektrische auto op te laden bij je vakantiehuis, maar daarnaast geniet je tijdens je vakantie van je eigen tuin, gratis WiFi en conciërge-service. De omgeving van Doorn is zeer mooi, bosrijk en groen. Dit geeft vanaf het moment dat je aankomt bij je vakantiehuis direct het gevoel van vakantie en je vergeet al snel dat je er in eigen land tussenuit bent.

Je eigen vakantievilla vlakbij het strand in Nederland, dat is natuurlijk precies wat je graag wil wanneer je op vakantie gaat. Je slaapt op minder dan 1 kilometer van het strand, dus je wandelt zo vanaf je vakantiehuis naar het strand om even een frisse neus te halen of juist om de hele dag lekker buiten te zijn en te genieten van een Nederlandse stranddag. Dankzij de faciliteiten op het vakantiepark is er om je heen extra veel te doen, zo is er ook een overdekt zwemparadijs waar je gebruik van kunt maken en is er een overdekte speelplaats voor de kinderen. Kortom…vakantieplezier gegarandeerd.

Center Parcs Zandvoort beach - Nederland

Een vakantie in Kaatsheuvel is zoveel meer dan alleen de Efteling…natuurlijk is het volop genieten met het gezin omdat je bij de Efteling vakantie viert. Maar je maakt gemakkelijk uitstapjes vanuit je vakantiehuis naar de mooie Loonse en Drunense Duinen, de verrassend leuke steden Breda, Den Bosch en Tilburg of zelfs naar de Biesbosch. Op het park is van alles te doen en hierdoor vier jij onbezorgd vakantie. Heerlijk zelf wat koken? Dat kan dankzij je eigen vakantiehuis. Wil je liever uit eten? Dat kan ook want er is een goed restaurant aanwezig waar je altijd terecht kunt.

Vakantie vieren in Friesland is absoluut het overwegen waard. De mooie natuur, de vriendelijke mensen en de ruimte zorgen ervoor dat je meteen even uitcheckt van het dagelijkse leven. Dit vakantiehuis met laadpaal zorgt ervoor dat je naast het opladen van je auto ook geniet van de vrijheid. Je kunt zelf de lekkerste gerechten maken in de kitchenette en deze daarna in de zon op je terras opeten. Vanuit Earnewâld maak je ook eenvoudig leuke trips met je elektrische auto om Friesland verder te ontdekken.

Kusthuisjes - Katwijk

Stel je voor…tijdens je vakantie val je in slaap van het geluid van omslaande golven in de verte. En de volgende ochtend zijn het dezelfde golven in combinatie met het daglicht waarvan je wakker wordt. Met je eigen kusthuisje in Katwijk deze vakantie maak je van dit beeld de werkelijkheid. Tijdens je vakantie geniet je de hele dag van niets moeten en dat is op zich al op en top vakantie. Extra fijn is het natuurlijk dat je dankzij het gratis WiFi lekker op de hoogte blijft van alles en dat je elektrische auto altijd opgeladen is dankzij de laadpalen bij de kusthuisjes.

Even weg…even rust en even lekker de natuur in. Dat is pas echt vakantie als je het ons vraagt. Om die reden staat Buitenplaats Holten op de 7e plek van ons lijstje van 7 leuke vakantiehuizen met laadpaal in Nederland. Naast dat je hier geniet van de rust en de natuur, is het ook heerlijk om tijdens je vakantie lekker in de omgeving te fietsen, te wandelen of zelfs paard te rijden. Zin om een dagje de steden in de buurt te ontdekken? Snuif de cultuur op in Apeldoorn (op 41 km), Zwolle (43 km) of Deventer (28km). Er is zoveel te doen.

Tip: Bekijk alle vakantiehuizen met laadpaal in Europa per land.