Vakantiehuis met laadpaal Kroatië

Vakantiehuis met laadpaal in Kroatië

Kroatië wint al jaren aan populariteit als vakantiebestemming voor de zomervakantie. Nu er ook steeds meer vakantiehuizen zijn met een laadpaal voor je elektrische auto, neemt ook de interesse onder elektrische autorijders voor Kroatië toe. Dit prachtige vakantieland heeft zoveel moois te bieden…van mooie stranden tot uitgestrekte natuur. Kroatië staat garant voor een geslaagde vakantie.

Val voor de pracht van het betoverende Istrië en bezoek de leuke plaatsen Rovinj, Poreč en Pula. Ook het minder bekende maar de o zo mooie Crikvenica Rivièra mag niet ontbreken op het vakantielijstje van Kroatië.  De stranden zijn werkelijk schitterend en je kunt hier de mooiste ‘sunsets’ bekijken aan het strand.

Doordat steeds meer vakantievilla’s in Kroatië een oplaadpunt voor je elektrische auto hebben, kun je met een gerust hart je vakantie plannen. Er zijn bijvoorbeeld vakantiehuizen, appartementen, villa’s en campings met een eigen huisje in Kroatië. Neem voor de zekerheid altijd een 230V laadkabel mee, zo zorg je ervoor dat je overal kunt opladen. En wanneer je een vakantiehuis met laadpaal in Kroatië kiest dan kun je sowieso na een dagje strand of rondcruisen bij je eigen huis je auto opladen. Het is op die manier echt vakantie, want terwijl je in de aanloop van je vakantie vaak al genoeg dingen aan je hoofd hebt, hoef je op vakantie jezelf in ieder geval niet druk te maken over de actieradius van je auto.

Laat je verrassen door het mooie en verrassende Kroatië. Bekijk eenvoudig de selectie van vakantiehuizen met een oplaadpunt voor je elektrische auto of selecteer zelf je favoriete vakantiehuis op de kaart.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

Een selectie van de mooiste vakantiehuizen met laadpaal in Kroatië

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal