Vakantiehuis met laadpaal Italie

Vakantiehuis met laadpaal in Italië

Op vakantie naar Italië is kiezen voor een vakantie van echt genieten. Niet voor niets hoor je vaak de uitdrukking “La Dolce Vita” (=het zoete leven). Het aantal publieke oplaadpunten in Italië is echt nog een stuk minder dan in Nederland en exact om die reden is het erg lekker om voor je vakantie met de elektrische auto naar Italië te kiezen voor een vakantiehuis met laadpaal in Italië.

Kies voor een vakantievilla met laadpaal in bijvoorbeeld Noord-Italië zoals aan het Lago Maggiore, het Gardameer of het Comomeer. Of geniet van de bergen en de puurheid van de Dolomieten, waar je prachtig kunt wandelen en de natuur de mooiste verrassingen voor je heeft. Wil je genieten aan de Italiaanse kust? Wat dacht je van Cinque Terre of de omgeving rond Venetië aan de Adriatische kust. Italië is zo veelzijdig dat je gegarandeerd te weinig vakantiedagen hebt dit jaar om alle mooie gebieden met je elektrische auto te ontdekken. Want zorg dat je de Chianti en Toscane niet vergeet op je vakantielijstje te zetten.

Er zijn steeds meer vakantiehuizen die een oplaadpunt voor je elektrische auto hebben in Italië. Zo zijn er vakantiehuizen, appartementen, villa’s en agriturismo’s met een laadpaal in Italië. Wanneer je een 230V laadkabel meeneemt kun je natuurlijk overal wel opladen, maar nog fijner is het als je vakantiehuis een oplaadpunt heeft voor je elektrische auto. Dan heb je naast de kinderen die lekker spelen aan het zwembad van het vakantiehuis en het eten waarvan je geniet in de lokale ristorante ook geen omkijken naar het opladen van je elektrische auto.

Bekijk en vergelijk op de kaart van Italië eenvoudig de mooiste vakantiehuizen met een laadpaal. En neem ook even de tijd om je te laten inspireren door onze selectie van mooiste vakantiehuizen voor je vakantie.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

Een selectie van de mooiste vakantiehuizen met laadpaal in Italië

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal