Roompot

Roompot vakantiehuizen met laadpaal

Roompot, voorheen bekend als Roompot Vakanties, werd al in 1965 opgericht en was een simpele camping in Zeeland. Het bedrijf groeide gestaag door tot een aantal vakantieparken. De uitbreidingen gingen hard toen Hogeboom Vakantieparken overgenomen werd en later ook Holiday Retreats van Qurios. Op dit moment heeft Roompot meer dan 20.000 verschillende accommodaties met uiteenlopende liggingen in Europa. Roompot vakantiehuizen vind je onder andere in Spanje, Frankrijk, België, Nederland en Duitsland.

Er zijn vakantiehuizen van Roompot te vinden op alle mogelijke locaties. Vakantie-accommodaties aan het strand bijvoorbeeld, op een vakantiepark met tal van faciliteiten en zelfs vakantiehuisjes in het bos zodat je optimaal kunt genieten van de natuur tijdens je vakantie. Uiteraard kun je ook makkelijk een Roompot vakantiehuis met laadpaal vinden op een van de vele Roompot vakantieparken die je door heel Europa vindt.

Roompot biedt tal van extra opties om ervoor te zorgen dat je vakantie nog leuker wordt. Zo is er een omboekgarantie van 28 dagen, kun je gratis annuleren binnen 24 uur en is flexibel betalen mogelijk. De echte kracht van Roompot zit echter in het brede aanbod aan verschillende vakantiehuizen, waarbij er altijd wel een interessant vakantiehuisje bij zit voor jou. Zeker met de uiteenlopende locaties, faciliteiten en zelfs prijsklassen.

Dankzij de kaart van Roompot vakantiehuizen met een oplaadpunt kun je gemakkelijk zien bij welke huisjes het mogelijk is jouw auto op te laden bij Roompot. Ook vergelijk je makkelijk de locatie en zoek je eenvoudig op Roompot vakantiehuizen aan zee.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

De voordelen van Roompot vakantiehuizen

Roompot heeft een aantal voordelen die ervoor zorgen dat de vakantiehuizen van Roompot bijzonder in trek zijn. We noemden het uitgebreide aanbod al, plus het feit dat het niet lastig is om een Roompot vakantiehuis met laadpaal te vinden. Zo heeft deze aanbieder meer dan 40 parken in Nederland die voorzien zijn van laadmogelijkheden voor de elektrische auto, wat voor jou een groot voordeel is. De vele aanbiedingen en acties zorgen er daarnaast voor dat veel Nederlandse vakantiegangers de website van Roompot goed in de gaten houden.

Tegelijkertijd is Roompot nog altijd een bedrijf met hoofdkantoor in Nederland en kun je terecht bij de Nederlandstalige klantenservice. Het laatste voordeel dat we echt moeten noemen, is de uitgestrekte ligging van de vakantiehuizen. Dat betekent dat je altijd makkelijk een vakantiehuis kunt vinden in de regio waar jij je vakantie door wilt brengen, of langskomt wanneer je verder wilt reizen. Kies je dan een Roompot vakantiehuisje met laadpaal, dan wordt je vakantie nóg een stuk leuker!

Wat je ook kiest, als je een vakantiehuis met laadpaal van Roompot boekt, zit je goed!

Bekijk de mooiste Roompot vakantiehuizen met laadpaal

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal