EuroParcs vakantiehuis met laadpaal

EuroParcs vakantiehuizen met laadpaal

Bij EuroParcs is het eenvoudig om een leuke vakantiewoning te vinden, want de vakantiehuizen van EuroParcs liggen doorgaans midden in het bos. EuroParcs is exclusief partner van Roompot en hecht veel waarde aan duurzaamheid om zo de prachtige natuur te kunnen behouden. EuroParcs is overigens gewoon een Nederlands bedrijf: het werd opgericht in Apeldoorn in 1980 en begon met de verhuur van stacaravans van aluminium, waarna er overgegaan werd naar complete vakantieparken. In 2020 nam EuroParcs het bedrijf Droomparken over.

Hoewel de meeste parken van EuroParcs in Nederland te vinden zijn, kun je ook de grens over met deze aanbieder. Bijvoorbeeld naar Leutasch-Seefeld of Arlberg, in Tirol. Of naar Karinthië, dat in het zuiden van Oostenrijk ligt en twee schitterende EuroParcs vakantieparken heeft. Of je kiest gewoon voor een van de verschillende EuroParcs vakantiehuizen op de Veluwe, of juist in de Limburgse heuvels uiteraard. Met het brede aanbod aan vakantiewoningen en locaties kun je letterlijk alle kanten op wanneer je kiest voor EuroParcs.

Verschillende parken van EuroParcs zijn daarnaast voorzien van laadpalen, zodat ook vakantiegangers met een elektrische auto hier een heerlijke vakantie kunnen hebben. Op dit moment zijn meerdere van de Nederlandse parken van EuroParcs voorzien van laadpalen, waarmee het vinden van een vakantiehuis met laadpaal niet lastig is. De kans is groot dat op de overige parken ook binnen korte tijd laadpalen geplaatst zullen worden, omdat EuroParcs druk aan het werk is om vakanties voor elektrische autorijders eenvoudiger te maken.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

De voordelen van EuroParcs vakantiehuizen

De vakantiehuizen van EuroParcs zijn populair vanwege uiteenlopende redenen. Een van deze is dat er altijd een vakantiehuis is dat bij jou past: van de kleinste tiny houses tot enorme familievilla’s waar je met een complete groep terecht kunt tijdens een vakantie. Daarnaast kun je tal van woningen in het aanbod vinden die bijvoorbeeld voorzien zijn van eigen sauna of bubbelbad en tal van andere voorzieningen. Een ander groot voordeel zijn de flexibele aankomst- en vertrekdagen, plus het feit dat EuroParcs geen gezette tijden gebruikt wanneer dit niet nodig is. Daarmee krijg je pas echt het vakantiegevoel én kun je zelfs tijdens de vakantie je plannen nog aanpassen.

Alle EuroParcs vakantiehuizen zijn voorzien van snelle WiFi-verbinding en uiteraard mag je gewoon gasten ontvangen tijdens je verblijf, die óók gebruik mogen maken van alle parkvoorzieningen. Wil je zeker weten dat je kunt vinden wat je zoekt voor je vakantie, dan begin je bij EuroParcs want met de unieke parken, scherpe prijzen én laadpalen op de EuroParcs kun je altijd een vakantiehuis vinden waar jij een topvakantie gaat beleven.

Wat je ook kiest, als je een vakantiehuis met laadpaal van EuroParcs boekt, zit je goed!

Bekijk de mooiste EuroParcs vakantiehuizen met laadpaal

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal