Center Parcs

Center Parcs vakantiehuizen met laadpaal

Center Parcs is een Nederlands bedrijf dat al in 1968 opgericht werd. Op dit moment kun je Center Parcs het best omschrijven als een Europees netwerk van vakantiewoningen dat samengebracht is onder één vlag. Center Parcs biedt geweldige vakanties voor iedereen, altijd midden in de natuur en met veel oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Er zijn vakantiehuizen waar je heerlijk van je vakantie of weekendje weg kunt genieten met je partner of juist met heel het gezin. Elke Center Parcs heeft daarnaast een eigen Market Dome waar je heerlijk kunt eten en kunt genieten van een drankje. Weet jij al of je kiest voor een basisverblijf, premium accommodatie of wellicht zelfs VIP?

Center Parcs Europa telt op dit moment steeds meer locaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Hoewel alle parken tot Center Parcs behoren, zijn er grote onderlinge verschillen omdat elk park een eigen ontwerp, indeling en geschiedenis heeft. De overeenkomst tussen de verschillende locaties is dat je altijd kunt rekenen op een schoon vakantiehuis dat zo ingericht is dat jij optimaal kunt ontspannen (bijvoorbeeld na een dag wandelen in de omliggende natuur).

Center Parcs staat vooral voor een ontspannen vakantie met veel activiteiten. Niet alleen vanwege de ligging in of nabij de natuur, maar ook vanwege de vele voorzieningen op de vakantieparken zelf. Dat betekent onder andere dat je altijd een eetgelegenheid in de buurt hebt wanneer je een vakantiehuisje met laadpaal boekt. Dankzij het toenemende laadpalen bij de vakantieparken van Center Parcs zijn ze steeds beter klaar voor de toekomst.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

De voordelen van Center Parcs vakantiehuizen

Een huisje bij een Center Parcs met laadpaal heeft tal van interessante voordelen. Zo zijn alle parken van Center Parcs voorzien van prachtige zwemparadijzen, vaak met veel attributen en glijbanen. Dat betekent urenlange waterpret voor het hele gezin (mét oog op de duurzaamheid). Daarnaast liggen veel van de vakantiehuizen in de buurt van een meer, bos of zelfs beide. Kies je voor een vakantiehuis met laadpaal bij Center Parcs, dan weet je dus zeker dat je direct meer dan genoeg te doen hebt tijdens je vakantie.

Om het je makkelijker te maken, heeft Center Parcs ervoor gekozen om de locaties in te delen aan de hand van een aantal birdies. De locaties met 5 birdies (eigenlijk gewoon vogeltjes) zijn het meest luxe. Zij hebben een wellness centrum en beschikken over luxe cottages. Dit hebben de locaties met 4 birdies niet, maar zij hebben nog wel tal van voorzieningen zoals een subtropisch zwemparadijs. De parken met 3 birdies hebben óók een zwemparadijs en een Market Dome waar gegeten en gedronken kan worden, maar zijn kleinschaliger (en vaak rustiger) dan de locaties die 4 of 5 vogeltjes gekregen hebben van Center Parcs.

Wat je ook kiest, als je een vakantiehuis met laadpaal van Center Parcs boekt, zit je goed!

Bekijk de mooiste Center Parcs vakantiehuizen met laadpaal

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal