FranceComfort

FranceComfort vakantiehuizen met laadpaal

FranceComfort is een Frans-Nederlandse vakantieaanbieder en heeft 10 parken in het zuiden en het zuidwesten van Frankrijk. Dit zijn bij uitstek dé vakantiebestemmingen in Frankrijk die hoog op de wensenlijst van Nederlanders staan, dus dat komt goed uit! Bij FranceComfort vind je tal van verschillende vakantiehuizen tegen uiteenlopende prijzen, waarbij het altijd gaat om goed onderhouden vakantieaccommodaties die bijzonder sfeervol ingericht zijn. Daarnaast staat deze aanbieder bekend om de hoge kwaliteit en uitstekende service voor alle gasten. Aangezien de bedden in nagenoeg alle gevallen al opgemaakt zijn wanneer je aankomt, hoef je alleen maar je elektrische auto aan de laadpaal te koppelen en vervolgens kun je zelf ook opladen.

De 10 parken zijn luxe en kleinschalig en liggen altijd in de buurt van leuke bezienswaardigheden of regio’s zodat er meer dan genoeg te doen is tijdens je vakantie. Zo kun je lekker naar de Middellandse Zee voor een dag aan het strand, de leuke dorpjes in de omgeving bezoeken en de lokale keuken proberen of juist naar de grotere steden om daar de Franse winkelcentra of het uitgaansleven op te zoeken. Bepaal vooral eerst wat jij graag wilt doen tijdens de vakantie zodat je daar vervolgens de locatie op uit kunt zoeken.

Bij FranceComfort kun je een vakantiehuis met laadpaal in de bergen vinden, in bosrijke gebieden, in de Provence, op het platteland of zelfs aan zee. Dat betekent dat je hier altijd een geschikte locatie kunt vinden voor een vakantie of een lang weekend weg. Aangezien veel van de parken complete speeltuinen én een animatieteam hebben, lenen de vakantiehuizen van FranceComfort zich ook uitstekend voor vakanties met het hele gezin, waarbij iedereen zich uitstekend zal kunnen vermaken. Daarmee staat deze aanbieder voor topvakanties met de elektrische auto!

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

De voordelen van FranceComfort vakantiehuizen

Er zijn veel voordelen aan een vakantie met deze aanbieder. Het grootste voordeel is wellicht dat je op vakantie bent in Frankrijk mét een Nederlands animatieteam. Inderdaad, nagenoeg alle locaties hebben een animatieteam dat Nederlandstalig is, wat het een stuk makkelijker maakt voor de kinderen. Aangezien de locaties zich richten op Nederlanders, is het voor de kinderen overigens geen enkel probleem om vriendjes te maken en daarmee het terrein te verkennen. Ideaal wanneer jij gewoon even bij wilt komen en wilt genieten van de rust.

Kom je met een elektrische auto, dan kom je nog een groot voordeel tegen. Alle FranceComfort vakantieparken hebben een laadpaal op het terrein, of een laadpunt in de nabije omgeving dat goed aangegeven is vanaf het terrein zodat je altijd weet waar je jouw elektrische auto kunt laden.

Een ander voordeel is dat de 10 unieke vakantieparken allemaal uiteenlopende dingen, omgevingen én activiteiten in de buurt hebben, zodat je altijd een perfect vakantiehuis met laadpaal kunt vinden bij FranceComfort. Weet jij al of je kiest voor een huis in de buurt van de Alpen, Andorra, één van de vele wijngaarden of kies je toch liever voor een vakantiehuis in de buurt van de Middellandse Zee zodat er nóg meer te doen is tijdens de vakantie?

Wat je ook kiest, als je een vakantiehuis met laadpaal van FranceComfort boekt, zit je goed!

Bekijk de mooiste FranceComfort vakantiehuizen met laadpaal

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal