RCN Vakantiehuis met laadpaal

RCN vakantiehuizen met laadpaal

Wil je een vakantie boeken midden in de natuur en ga je vooral voor je rust op vakantie? Kijk dan eens bij RCN vakantiehuizen. RCN vakantieparken biedt meer dan 15 parken aan waar je direct een vakantiehuis kunt boeken. De meeste locaties liggen in Nederland, maar met RCN kun je ook naar Frankrijk of naar Wassenach in Duitsland bijvoorbeeld. Bij RCN kun je rekenen op unieke locaties met verbluffende uitzichten en vooral veel omringende natuur waar je tal van activiteiten kunt ondernemen, zoals eindeloze wandelingen om de vele wandelroutes te verkennen die je nog mooiere plekken laten zien tijdens je vakantie.

RCN heeft meer dan 70 jaar ervaring met vakanties in en buiten Nederland en dat zie je terug aan de kwalitatieve vakantiewoningen, de uitstekende service en gastvrijheid op de uiteenlopende RCN vakantieparken en campings. RCN staat daarnaast altijd open voor feedback van de gasten. Zie je iets dat beter kan op een van de RCN locaties, vooral op het gebied van duurzaamheid? Dan kun je dit altijd bij deze aanbieder melden, zodat hier iets mee gedaan kan worden. Op die manier worden de vakanties in de toekomst steeds beter.

Alle vakantieparken van RCN hebben een eigen zwembad of liggen in de buurt van een zwembad waar je als gast van RCN gebruik van kunt maken. Wil je nog meer water tijdens je vakantie, dan kies je een van de vele vakantiehuizen die in de buurt liggen van een zwemplas, meer of zelfs aan zee waar heel het gezin zich urenlang kan vermaken met strandjutten, kastelen bouwen of het verkennen van het duinlandschap. Aangezien alle locaties in de buurt liggen van uitgestrekte, spannende natuur(gebieden), weet je zeker dat iedereen aan het einde van de vakantie terug kan kijken op een geslaagd, actief verblijf in een van de vele RCN vakantiehuizen met laadpaal.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

De voordelen van RCN vakantiehuizen

Een van de grootste voordelen aan de RCN vakantieparken is de aandacht voor duurzaamheid. RCN weet dat we bewust om moeten gaan met de natuur en de grondstoffen die we hebben, zeker wanneer we in de toekomst ook in de natuur op vakantie willen. Daarom zijn veel objecten op de vakantieparken van RCN al voorzien van zonnepanelen, worden er vooral streekproducten in de horeca op de parken gebruikt (inclusief veel vegetarische gerechten) én kun je op alle locaties laadpunten vinden voor zowel je elektrische auto als je elektrische fiets. De golfkarretjes waarmee het personeel rondrijdt, rijden overigens ook allemaal op stroom.

RCN vakantiehuizen met laadpaal staan niet alleen op unieke plekken in de natuur, maar zelfs in beschermde natuurgebieden (zoals de Utrechtse Heuvelrug en het Dwingelderveld in Drenthe) zodat je echt optimaal kunt genieten van de rust en de flora en fauna. Tel daarbij op dat RCN de volledige winst inzet voor maatschappelijke projecten (bijvoorbeeld door mensen een vakantie te geven die dat zelf niet kunnen veroorloven) en je ziet direct dat het boeken van een RCN vakantiehuis met laadpaal niet alleen goed is voor jou, maar ook voor mens en natuur!

Wat je ook kiest, als je een vakantiehuis met laadpaal van RCN boekt, zit je goed!

Bekijk de mooiste RCN vakantiehuizen met laadpaal

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal