Landal GreenParks

Landal GreenParks vakantiehuizen met laadpaal

Landal GreenParks is een bekend begrip in Nederland. Het bedrijf is een gigant op het gebied van vakantiehuizen en verhuur van bungalows en heeft inmiddels meer dan 100 parken met ruim 15.000 bungalows. Aangezien een flink aantal parken ook kampeerplekken heeft, kunnen deze plekken nog opgeteld worden bij het complete aanbod. Bij Landal staan duurzaamheid en groen hoog op de agenda, net als ruimte tijdens de vakantie. Dit zie je terug aan de ligging van de accommodaties en wordt gewaardeerd door de gasten. Landal heeft bijzonder uiteenlopende vakantieplekken in Nederland én buiten de grens en heeft daarmee altijd wel iets in het aanbod dat helemaal bij je past.

Het vinden van een Landal vakantiehuis met laadpaal is niet moeilijk. Alleen al in Nederland heeft Landal GreenParks op veel vakantieparken laadpalen. Aangezien de Landal vakantieparken zoveel aandacht hebben voor het duurzame karakter en de vakanties van de toekomst, is de kans groot dat het aantal laadpalen op korte termijn flink uitgebreid zal worden. De vakantiehuizen en kampeerplekken van Landal GreenParks zijn verdeeld over Nederland, België, Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije. Het is overigens wel zo dat Nederland grootaandeelhouder is. Van de parken vind je er namelijk meer dan 50 in Nederland.

Landal wint regelmatig awards en bekende publieksprijzen. Zo was Landal de meest gastvriendelijke vakantieaanbieder en won het al meerdere keren de prijs voor het meest duurzame reismerk. Alle prijzen hebben te maken met duurzaamheid of de gastvrijheid en de vakantiebeleving voor de gasten, waarmee Landal zich duidelijk weet te onderscheiden van de concurrentie. Dat betekent dat een vakantie in een Landal vakantiehuis met laadpaal goed is voor jou én voor de natuur.

Veel plezier & geniet van de vakantievoorpret!

De voordelen van Landal vakantiehuizen

Landal zorgt voor schone vakantiehuisjes die een vrije ligging hebben in een groene en natuurrijke omgeving plus Landal GreenParks heeft een bijzonder breed aanbod. Zo kun je luxere vakantiehuizen kiezen of juist een vakantieaccommodatie die afgelegen ligt en wat minder aangekleed is. Aangezien veel van de Landal vakantiehuizen ook nog eens heel het jaar rond te boeken zijn (en er activiteiten en faciliteiten op het park te vinden zijn), ben je vrij om je vakantie te plannen wanneer jou dat het beste uitkomt.

Een ander groot voordeel van Landal GreenParks is het open karakter op de parken en rond de vakantiehuizen. Wanneer je kiest voor een Landal GreenParks vakantiehuis, dan heb je ook daadwerkelijk ruimte om je heen zodat je optimaal van je vakantie én de natuur kunt genieten. Je kunt daarnaast zelf kiezen of je op een actief vakantiepark wilt zitten met tal van activiteiten of juist helemaal de rust op wilt zoeken.

Wat je ook kiest, als je een vakantiehuis met laadpaal van Landal GreenParks boekt, zit je goed!

Bekijk de mooiste Landal vakantiehuizen met laadpaal

Lees de leukste artikelen over vakantiehuizen met een laadpaal, bekijk de vakantietrends en tips voor voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaal. Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto goed voorbereid op vakantie naar binnen- of buitenland.

De voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je vakantiewoningVakantiehuis met laadpaal
4 tips voor het boeken van een vakantiehuis met laadpaalVakantiehuis met laadpaal
6x leuke vakantiehuizen met een laadpaal voor de herfstvakantieVakantiehuis met laadpaal
Waarom zou je een vakantiehuis met vrienden huren?Vakantiehuis met laadpaal
7 x leuke vakantiehuizen met laadpaal in NederlandVakantiehuis met laadpaal
Vakantiehuis met laadpaal in SpanjeVakantiehuis met laadpaal